Sådan får du yderligere sikker trafik, når du bruger den Gratis version af programmet

Hvis du bruger den gratis version af programmet, og din enhed ikke er tilsluttet My Kaspersky, kan du bruge 200 MB sikker trafik om dagen. Hvis din enhed er tilsluttet My Kaspersky, kan du bruge 300 MB sikker trafik om dagen.

Hvis din enhed ikke er tilsluttet til My Kaspersky, og du har overskredet grænsen på 200 MB, meddeler programmet dig dette, og linket Få mere trafik gratis bliver synligt i programmets hovedvindue. Du kan oprette forbindelse til My Kaspersky og få yderligere gratis trafik.

For at få yderligere sikker trafik:

1. Gå til vinduet, der beder dig om at tilslutte til My Kaspersky, ved at anvende én af følgende metoder:
    • Klik på knappen Opgradér i programmets hovedvindue.
    • Klik på linket Få mere trafik gratis i vinduet for trafikbegrænsningsmeddelelser.
  2. Forbind din enhed til My Kaspersky.

Når du opretter forbindelse til My Kaspersky, viser programmet en meddelelse om, at du kan bruge 300 MB sikker trafik om dagen. Når du har oprettet forbindelse til My Kaspersky, kan det tage et minut, før meddelelsen vises.